Burger5

BURGER5:n burgerit on valittu useana vuotena peräkkäin Suomen top 3 joukkoon. Kaikilla burgereillamme on #BURGASMI-takuu.

Burgerit ovat meille intohimo. Intohimon vuoksi burgereihimme on valittu vain parhaat raaka-aineet pitkän kehitystyön tuloksena. Sämpylämme on omalla reseptillämme Liepuskan herkkupajalla valmistettu potato bun -sämpylä, jota ei ole muilla Kuopiossa. Käytämme paikallisen pientuottajan NAKU-majoneesia ja tähän herkulliseen majoneesiin teemme kaikki omat kastikkeet keittiössämme.

Lounas

BURGER5:n lounas tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 11:00-14:00 välillä. Lounaan hinta 13,00€ – 15.00€

BURGER5:n suositulla lounaalla voit valita yhden herkullisista burgereistamme, päivän annoksen tai salaattiannoksen. Kaikki lounaat tarjoillaan pöytiin lautasannoksina. Lounaaseen sisältyy salaattipöytä, ruokajuomat sekä jälkiruokakahvi.

Lounaslista

Story & Menu`s

BURGER5 tunnetaan burgereistaan joiden pihvit paistetaan avotulella ja täytetään paikallisilla laadukkailla raaka-aineilla. Burger-pihvimme saa makunsa hiiligrillin lämmössä liekkien nuollessa pihvin pintaa. Liepuskan herkkupajan kanssa kehitetty maukas potato-bun burgersämpylä korostaa lihan hienoja makuja ja antaa mukavan suu ja näppituntuman burgerillemme. Naku-majoa käytämme suurimman osan kastikkeittemme pohjana ja osaan burgereista se tulee sellaisenaan, Naku-majo on pehmeydessään ylivertainen majoneesi. Näistä elementeistä syntyy aihio #BURGASMILLE!

2019 kesällä burgerimme valittiin Burger Lovers Festivaaleilla yleisöäänestyksessä Suomen parhaaksi burgeriksi.  Silloin syntyi ja alkoi myös BURGER5.n tarina ja ravintolamme nimi muuttui Bowl D1neristä BURGER5:ksi. 2020 Burger Lover´s Finland yhteisössä meidät äänestettiin Suomen toiseksi parhaaksi burger ravintolaksi.

2021 vuonna meidät löysi kiertämässä Suomea #BURGASMI boxilla! Hankimme  käyttöömme TopBox-trailerin jonka kanssa kierrämme ensi kesänä tiukkaan jakamassa burgerin ilosanomaa.

2022 BURGER5 kiersi ympäri Suomea tapahtumissa. Oulu, Kerava, Helsinki, Tampere, Hyvinkää, Kuopio, Jyväskylä, Kouvola pääsivät nauttimaan liikkuvan burger karavaanimme tuotteista. Kesä 2023 tarkoitus kiertää taas tiukkaan ympäri Suomea tapahtumissa. Ehdota meille tapahtumaa minne haluaisit kunnon burgeria tarjolle, me otetaan heti yhteyttä ja kärrätään itsemme paikalle.

2023 BURGER5 meni taas ympäri Suomea karavaanillaan. Käytiin Ruis Rockissa, Ilosaaressa, Sime Rockissa, Vauhti Kiihtyy – festareilla, Secto-Ralleilla, Työväen musiikki juhlilla ja kesä startattiin Mad Festeillä ja Burger Lover´s Festivaaleilla. Huikea kesä oli. Minne mennään ensivuonna? Aika näyttää! Kesä 2024 kierretään varmasti myös tiuhaan, julkaistaan keikat  heti kun saadaan faktat pöytään. Sillä välin tervetuloa ravintolaamme Ajurinkadulle Kuopioon Viihdekeskus Minnaan.

À la Carte

Varaa pöytä

Osta lahjakortti

Viihde

Bar Freetime

Bar Freetime on biljardisali, joka sijaitsee meidän tiloissa. Freetimen tilassa on kahdeksan ammattitason biljardipöytää, star-snookerpöytä kaksi pöytäcurlingpöytää, neljä darts taulua ja paljon erilaisia lauta- ja seurustelupelejä.

Tutustu Bar Freetimeen

Catering

Voltti Catering

Olipa tilaisuutenne mikä tahansa, saatte tilattua kaikki tarjoilut tilaisuuteenne Voltti Cateringin kautta.

Kaikki juhlamenumme rakennetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden sekä tarpeiden mukaan. Ruokamme on herkullista ja se valmistetaan aina laadukkaista raaka-aineista. Lisäksi pyrimme käyttämään aina mahdollisimman paljon lähialueen tuottajien tuotteita.

Pöljänsalmen Kartano

Pöljänsalmen kartanon maalaismiljöössä järjestät ikimuistoiset häät tai juhlat. Vanha Navetan ylinen on kuin luotu maalaisromanttisille häille.

Tilat ovat koristeltavissa oman toiveen mukaisesti. Tila sopii noin 130 henkilölle.

Tilalla on myös majoituskapasiteetti n. 40 vieraalle, rantasauna sekä hääparille oma aitta hääyölle.

Tilaan tarjoilut toimittaa Voltti Catering. Tilaan asiakas voi myös halutessaan tuoda omat juomat.

Yhteystiedot

Lasse Herd
Yrittäjä / Keittiö
041 317 9661
Mika Savolainen
Yrittäjä / Ravintola
044 7666 687