Takaisin etusivulle


Facebook-kilpailut

Facebook kilpailujen säännöt:

JÄRJESTÄJÄ:

BURGER5  Oy
Ajurinkatu 16
70110 Kuopio

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien he jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KISA-AIKA

Kisa-aika facebookin päivityksessä.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua tykkäämällä, jakamalla, kommentoimalla tai tägäämällä kaverisi BURGER5:n Facebook-sivulla olevaa julkaisua. Kuva/video julkaistaan edellä mainituilla Facebook-sivuilla. Vaihtoehtoisesti voi osallistua myös kirjallisesti. Lähetä omat yhteystiedot ilmoituksella osallistumisestasi ko. kilpailuun, viimeistään kaksi arkipäivää ennen kilpailun loppumista yrityksemme osoitteeseen.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN 

Palkinto ilmoitettu facebook-kilpailun tiedoissa.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Järjestäjien edustajista koostuva raati arpoo voittajat osallistujien keskuudesta. Vastaamme voittajille Facebookin kommenttikentässä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Arvontaan osallistujat vapauttavat järjestäjän sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Yritys ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä yrityksille antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja yritykset niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien yrityksistä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin tai Youtuben käyttöehtoja.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, yrityksellä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.  Muutoksista ilmoitetaan järjestäjän verkko- ja facebook sivulla.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi järjestäjän käyttöön, et Facebookille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Reagoimalla kuvaan/videoon, hyväksyt sääntömme.

Ei jako,- tägäys tai tykkäyspakkoa.